TVT Logo
Kaksi henkilöä, joista toisen sylissä on vauva.

Jaa paras energiansäästövinkkisi ja voita keittiösetti

Kommentoi Facebookissa tai Instagramissa TVT Asuntojen julkaisun alle oma asumiseen liittyvä energiansäästövinkkisi. Paras vinkki palkitaan!

Osallistu Facebookissa tai Instagramissa TVT Asuntojen energiansäästökilpailuun. Kerro mielestäsi paras asumiseen liittyvä energiansäästövinkki TVT:n somessa ja voit voittaa keittiösetin. Huom. Kilpailuun voi osallistua vain TVT Asuntojen somessa kommentoimalla alkuperäisen kilpailujulkaisun alle.

Lyhyesti:

  1. Pohdi omasta mielestäsi paras asumiseen liittyvä energiansäästövinkki
  2. Kirjoita se Facebookissa tai Instagramissa kilpailujulkaisun alle kommentteihin

Kilpailun säännöt: Voit osallistua TVT Asuntojen energiansäästökilpailuun kommentoimalla oman energiansäästövinkkisi Facebookissa tai Instagramissa kilpailujulkaisun alle. Osallistua voi yhdellä tai useammalla vinkillä. Kilpailuaika on 30.11.2023 saakka. Meta ei ole mukana kilpailun järjestämisessä. Kisan järjestäjä on TVT Asunnot Oy.

Kilpailun palkintona on keittiösetti, joka sisältää tarjottimen, pellavapyyhkeen ja veitsisetin (arvo 55,00 €). Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi. TVT:n raati valitsee voittajan 1.12.2023. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Palkinto tulee noutaa TVT Asuntojen asiakaspalvelutoimistosta (Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku) erikseen sovittuna aikana. Mikäli emme tavoita voittajaa tai palkintoa ei noudeta sovittuna aikana, palkinto raukeaa. Järjestäjän vastuu osallistujaa kohtaan rajoittuu näissä säännöissä mainittujen palkintojen määrään ja arvoon sekä palkintojen luovuttamiseen. Järjestäjä ei vastaa esimerkiksi mahdollisista tietoliikenneyhteyksiin liittyvistä ongelmista kilpailuun osallistumisen yhteydessä taikka kilpailuun osallistumisessa, palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä aiheutuvista kustannuksista taikka järjestäjän vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevista tapahtumista. Lue TVT:n tietosuojaseloste: https://www.tvt.fi/fi/tietosuoja

Kilpailun palkintona tarjotin, pellavapyyhe ja veitsisetti.