TVT Logo
Torninosturi Toivolankadun rakennustyömaalla.

Rakennustyöt runkovaiheessa Toivolankadulla

TVT Asunnot rakennuttaa kolme asuinkerrostaloa Mäntymäkeen osoitteeseen Toivolankatu 10. E- ja F- talot tulevat olemaan 8-kerroksisia ja G-talo on 12-kerroksinen. Rakennustyöt ovat edenneet runkovaiheeseen, ja talojen arvioidaan valmistuvan syksyllä 2024 ja keväällä 2025.

Toivolankatu 10:n rakennustyömaa .

Mäntymäkeen on rakentumassa kaupunkikuvallisesti hieno asuinalue, jossa vanha asuntokanta korvataan tämän päivän asumistoiveet täyttävällä uudistuotannolla. Toivolankadulle rakentuvien kerrostalojen viereiselle tontille osoitteeseen Kunnallissairaalantie 36 on jo valmistunut neljä TVT:n uudisrakennusta.

Mäntymäen alueella on monipuoliset lähipalvelut. Kulku kaupungin keskustaan sujuu nopeasti sekä kevyen liikenteen väyliä että vierestä kulkevilla busseilla. Turun kauppatorille on matkaa alle 1,5 kilometriä. Mäntymäessä luonto on lähellä niin viereisellä Harakkakallion metsäalueella kuin läheisissä puistoissa, joista löytyy runsaasti mm. liikuntamahdollisuuksia.

Torninosturi Toivolankadun rakennustyömaalla.

180 modernia ja viihtyisää kotia

Toivolankadun kolmeen uudistaloon valmistuu yksiöitä, kaksioita, kolmioita, neliöitä ja viisiöitä. Yhteensä taloihin on tulossa 180 modernia ja viihtyisää kotia.

Talojen yhteyteen rakennetaan kaksikerroksiset autohallit. Suunnittelussa on huomioitu autojen sähkölatauspaikkojen, sähköisten pienkulkuneuvojen latauspisteiden ja polkupyöräpaikkojen tarve. G-talon ylimpään kerrokseen valmistuu saunaosasto ja kerhotilat asukkaiden käyttöön.

Kohteen rakentaa Hartela Länsi-Suomi Oy. Kerromme lisää kohteesta rakentamisen edetessä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Videon kuvaus: Mikko Kallio / Hartela Länsi-Suomi Oy