TVT Logo
Teemu Packalén on mukana TVT:n Arjen ilmastoteot-kampanjan kierrätyshaasteessa.

Teemu Packalén on mukana TVT:n Arjen ilmastoteot -kampanjan kierrätyshaasteessa

Haastoimme Teemu Packalénin mukaan kierrätyshaasteeseen! Teemu haastaa mukaan TVT:llä asuvan äitinsä ja muut TVT:n asukkaat.

Kierrätyshaaste on osa Arjen ilmastoteot -kampanjaa

Haastoimme Teemu Packalénin Arjen ilmastoteot -kampanjan kierrätyshaasteeseen! Hän nappasi haasteeseen mukaan myös TVT:llä asuvan äitinsä. Lisäksi Teemu haastaa kaikki TVT:n asukkaat pohtimaan omaa kierrättämistään.

Katso video somessa:

Kierrätyshaasteen aikana haluamme saada asukkaat pohtimaan omia pieniä arjen valintojaan, joilla voi vähentää poltettavaksi menevän jätteen määrää. Peräti 80 % poltettavaksi menevästä jätteestä voitaisiin kierrättää. Oikein lajiteltuina monet jätteet voidaan uudelleen hyödyntää materiaaleina ja energiana. Tämä vähentää uuden tuotannon ilmastopäästöjä ja säästää luonnonvaroja.

Lue lisää:

Seuraa somessa #arjenilmastoteot, miten Teemun haaste etenee. Loppukeväästä kysymme uudelleen Teemulta miten hän on onnistunut haasteessaan.

Kierrätyshaaste. Kuvassa lajittelupisteen jäteastioita.

Arjen ilmastotekoja ympäri vuoden

Kierrätyshaaste on osa TVT:n Arjen ilmastoteot -kampanjaa, jossa nostetaan esille eri kestävän kehityksen teemoja ympäri vuoden. Arjen ilmastotekoihin kuuluu veden- ja energiansäästö sekä lajittelu. Jokainen teema nostetaan esille kaksi kertaa vuoden aikana. Ensimmäisessä osassa keskitytään enemmän tiedonjakoon ja vinkkeihin, toisessa osassa puolestaan keskitytään kokemuksiin ja tuloksiin.

Lue lisää:

Arjen ilmastoteot kampanjakuva. Asukkaat nousemassa portaita.