TVT Logo
Arolan rivistön rakennustyöt ovat alkaneet Hirvensalon Arolassa.

Arolan rivistön rakennustyöt ovat alkaneet Hirvensalossa

TVT rakennuttaa Hirvensalon Arolaan uuden Arolan rivistö -nimisen rivitalokohteen. Uudet rivitalot tulevat sijaitsemaan Pirttivuorenkujan molemmilla puolilla. Arolan rivistöön tulee yhteensä neljä rivitaloa ja 34 uutta vuokrakotia. Kohteen arvioidaan valmistuvan keväällä 2024.

Arolan rivistön talot sijoittuvat Pirttivuorenkujan molemmille puolille.

Arolan rivistö täydentää arkkitehtonisesti ainutlaatuisen Arolan asuinalueen, jossa tavoitteena on kiinteistörajat ylittävä yhteisöllisyys. TVT Asunnot on aiemmin rakennuttanut alueelle Arolan punarinta -kerrostalon, Arolan pientalot eli 30 modernia pari- ja erillistaloa sekä puu- ja betonikerrostalot, Kirsikan ja Kiteen.

Rivitalot rakennetaan rauhallisen tien varrelle, Pirttivuorenkujan molemmille puolille. Kaksi pienempää rivitaloa rakennetaan puu- ja betonikerrostalojen, Kirsikan ja Kiteen, viereiselle tontille ja kaksi muuta toiselle puolen tietä, Esperi-hoivakodin viereiselle tontille. Talojen läheisyydessä on kaupungin ylläpitämä Arolan leikkikenttä ja lukuisia ulkoilumahdollisuuksia merellisen Arolan ja Pikisaaren ympäristössä.

Arolan rivistön rakennustyöt ovat alkaneet.

Tonttien paalutustyöt on saatu päätökseen, ja seuraavaksi siirrytään valutöihin. Helmikuussa käynnistyy ensimmäisen talon elementtien pystytys. Kaiken kaikkiaan rakennustöiden arvioidaan valmistuvan keväällä 2024, tämä tarkentuu vielä lähempänä valmistumisajankohtaa.

Rivitalot tulevat olemaan kaksikerroksisia ja puurunkoisia. Pirttivuorenkuja 8:aan rakennetaan kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä 10 asuntoa, irtaimistovarastot ja autopaikkoja. Toiselle puolen tietä, osoitteeseen Pirttivuorenkuja 11, tulee kaksi rivitaloa, joissa on yhteensä 24 asuntoa ja irtaimistovarastot. Lisäksi tontille tulee neljän rivitalon yhteinen pihasauna, pesutupa, väestönsuoja ja teknisiä tiloja. Tontille tulee myös autokatospaikkoja.

Arolan rivistön työmaata Pirttivuorenkujan toisella puolella.

Asunnot on suunniteltu esimerkiksi pienille ja keskisuurille perheille. Kaksikerroksiset asunnot tulevat olemaan kaksioita, kolmioita ja neliöitä (asuntojen koot arviolta 55 m2–95 m2). Rivitaloasuntoihin tulee myös pienet huoneistopihat terasseineen.

Kohteen rakentaa Mangrove Oy. Kerromme lisää kohteesta rakentamisen edetessä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Katso lisää kuvia Instagramista: TVT Asunnot Instagramissa

Arolan rivistön työmaalla on rakennustyöt vauhdissa.