TVT Logo
Linkkitorninkatu 7:n tyylikkään tummaa julkisivua.

Linkkitornin uudella asuinalueella rakentaminen etenee hyvin

Linkkitorninkatu 7:n asuntokohde valmistuu keväällä 2023. Kohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy 4.1. ja asuntohaku alkaa 11.1.2023, jolloin asuntojen vuokrat, pohjakuvat ja muut tarkemmat asuntokohtaiset tiedot julkaistaan.

Linkkitorninkatu 7:n asunnon keittiötä.

Ekologista asumista uudella asuinalueella

TVT:n ensimmäinen uudiskohde Pääskyvuoren Linkkitornin asuinalueelle valmistuu keväällä 2023 osoitteeseen Linkkitorninkatu 7. Tyylikäs uudiskohde koostuu kahdesta 8-kerroksisesta asuinrakennuksesta, pihasaunarakennuksesta ja kohteen alle sijoittuvasta parkkihallista. Ekologinen asuntokohde on varustettu maalämmöllä. Rakennusten energiatehokkuusluokka on korkein mahdollinen, A. Rakennusten E-luku on 75, joka perustuu uusiutuvaan energiaan, ilmanvaihdon lämmöntalteenottoon ja rakenneratkaisuihin. Rakennusten elinkaaren aikainen hiilijalanjälki on keskimääräistä pienempi hyvän energiatehokkuuden vuoksi.

Linkkitornin uusi asuinalue sijoittuu Pääskyvuoren alueella, vanhan linkkitornin kupeeseen.

Moderneja asuntoja erityisesti yksinasuville, pariskunnille ja pienille perheille

Kohteen asunnot sopivat erityisen hyvin yksinasuville, pariskunnille ja pienille perheille. Vaihtoehtoja on yksiöistä kolmioihin (asuntokoot 27,5–61 m2). Pääskyvuoren koulu ja päiväkodit sijaitsevat lähellä. Asuntokohde on savuton, ja lemmikit tervetulleita. Piha-alueella talojen välissä on pihasauna, jonka parvekkeelta on näkymä purolle päin.

Linkkitorninkatu 7:n pihasaunan terassi on rakenteilla.

Valoisia ja toimivia asuntoja

Asunnot ovat toimivia ja valoisia. Modernien pintamateriaalien sävyt ovat neutraalin vaaleita. Lattiamateriaalissa on trendikäs kalanruotokuvio. Keittiön välitilat ja tasot ovat harmaita. Keittiöissä on keraaminen liesi, jääkaappipakastinyhdistelmä ja varaus astianpesukoneelle.

Isot ikkunat tekevät asunnoista valoisia. Asunnoista avautuu näkymät joko purolle Jaanintielle päin tai havumetsärinteelle linkkitornin suuntaan.

Linkkitorninkatu 7:n asunnoissa on vaaleat pinnat ja kalanruoto kuvioinen lattia.

Kohteen asuntohaku alkaa tammikuussa

Kohteen ennakkomarkkinointi käynnistyy vkolla 1 ja asuntohaku alkaa 11.1.20223. Asuntohaun alkaessa julkaistaan asuntojen vuokrat, pohjakuvat ja muut tarkemmat asuntokohtaiset tiedot.

Linkkitorninkatu 7:n rakennustyöt etenevät.