TVT Logo
Konradinkuja 1:ssä rakentaminen on käynnistynyt.

Konradinkuja 1:ssä rakentaminen on käynnistynyt

Kahden uuden asuinkerrostalon rakentaminen on käynnistynyt Varissuolla osoitteessa Konradinkuja 1. Talot tulevat olemaan 7- ja 5-kerroksisia. Talojen arvioitu valmistumisaika on syksyllä 2024.

Konradinkujan uudiskohteen talot tulevat olemaan vaalean sävyisiä. Niiden julkisivua rytmittää tummanharmaan sävyn lisäksi asuntojen lasitetut parvekkeet. Taloissa on hissit, ja kohde on esteetön. Porraskäytävien lasiseinä tuo yhteistiloihin avaruutta ja valoa. Asukkaiden yhteiskäyttötilat tulevat alimpiin kerroksiin. Piha-alueelle on tulossa runsaasti parkkipaikkoja sekä asukkaiden viihtyisyyttä lisäämään istuskelualueita ja lasten leikkipaikka.

Konradinkuja 1:n uudiskohde sijoittuu Varissuon pientaloalueen viereen.

Lähellä luonto ja palvelut

Konradinkujan sijainti on rauhallinen, kuitenkin lähellä palveluita ja hyvien liikenneyhteyksien varrella. Kohteen naapurissa on useita rivitaloja ja mm. päiväkoti. Konradinkujan läheisyydessä on niin metsäisiä ulkoilureittejä kuin Varissuon liikekeskuksenkin palvelut. Varissuolla on useita päiväkoteja ja mm. kansainvälinen koulu. Varissuon ulkoilu- ja liikuntamahdollisuudet ovat hyvät ja lähellä on myös esim. Varissuon jäähalli. Linja-autovuorot kulkevat tiheästi, ja lähin bussipysäkki on aivan talojen edustalla.

Konradinkuja 1:n vierestä on hyvät bussiyhteydet.

Huoneistoja yksiöistä kolmioihin

Konradinkujalle valmistuu koteja niin yksin eläville, pariskunnille kuin pienille tai keskisuurille perheille. Huoneistovalikoimaa on yksiöistä kolmioihin (yksiöt 29,5 m2, kaksiot 40–48,5 m2 ja kolmiot 65–69 m2). Asuntojen lasitetut parvekkeet tuovat lisää tilan tuntua. Energiankulutuksessa hyödynnetään Varissuon lämmön hakevoimalaa, joten kotien lämmitys on paikallisesti tuotettua ja kustannustehokasta.

Toisen asuinkerrostalon pohjavalutyöt on tehty.

Kohteen rakentaa Hartela Oy. Rakentaminen käynnistyi loppuvuodesta 2022. Aiemmin tontilla olleet kolme kerrostaloa on purettu vuonna 2021. Rakennusteknisen käyttöikänsä päähän tulleet talot eivät vastanneet enää nykypäivän vaatimuksia, eivätkä täyttäneet esimerkiksi esteettömyysvaatimuksia. Uusissa asuinrakennuksissa on noin kolmanneksen enemmän koteja kuin aiemmissa taloissa.

Kerromme lisää kohteesta rakentamisen edetessä. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista.

Katso lisää kuvia Instagramista: