TVT Logo

Asuntohaku on nyt käynnissä Linkkitorninkatu 7:n uusiin koteihin

Luonnonläheistä asumista Linkkitornin uudella asuinalueella. Kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2023 – hae nyt uutta kotia!

Pääskyvuoren Linkkitornin uudelle asuinalueelle, os. Linkkitorninkatu 7 valmistuu 88 uutta vuokrakotia, pihasaunarakennus ja talojen alle sijoittuva parkkihalli. Energiatehokas asuntokohde on varustettu maalämmöllä. Kodit ovat muuttovalmiita keväällä 2023. Asuntokohde on savuton. Lemmikit tervetulleita.

Koteja Linkkitornin uudelle asuinalueelle

Linkkitorninkatu 7:ään tulee asuntoja aina yksiöistä kolmioihin (asuntokoot 27,5–61m2). Asunnot sopivat erityisen hyvin yksinasuville, pariskunnille ja pienille perheille. Vehreän alueen läheisyydessä on hyvät palvelut, sillä lyhyen kävelymatkan päässä sijaitsee Itäharjun kauppakeskus monipuolisine palveluineen. Myös kulkuyhteydet alueelta ovat hyvät.

Toimivia ja valoisia koteja

Uusiin koteihin on valittu modernit, uudet pintamateriaalit ja neutraalin vaaleat pinnat. Lattioissa on trendikäs kalanruotomalli. Parvekkeilta voi ihailla maisemia joko puistoalueen tai metsärinteen suuntaan. Hae nyt uutta kotia kevääksi!

Lue lisää asuntokohteesta ja tutustu asuntoihin: * Linkkitorninkatu 7