TVT Logo
Osa Satamaporttia on suojeltu tiilirakennus.

Satamaportin uusille asukkaille pidettiin infotilaisuus to 4.8.2022

Satamaportin uudiskohde valmistuu syyskuun vaihteessa. Uusille asukkaille pidettiin infotilaisuus, jossa heidät toivotettiin tervetulleeksi ja kerrottiin tärkeistä asumiseen liittyvistä asioista.

Tervetuloa asumaan TVT:lle

TVT:n uudiskohteissa tarjotaan asukkaille mahdollisuus tutustua uusiin koteihinsa asuntonäytöissä. Lisäksi uusille asukkaille järjestetään infotilaisuus, jossa on mahdollisuus tutustua tuleviin naapureihinsa ja TVT:n yhteyshenkilöihin.

Tilaisuudessa TVT:n rakennuttajapuolen projektipäällikkö kertoo uudiskohteen valmistumisesta, yhteistiloista, asuntojen pintamateriaaleista ja muita kohteen yleisiä tietoja. Asuntokohteen tuleva isännöitsijä kertoo käytännöistä, huollosta sekä esimerkiksi, missä jätepiste ja varastotilat sijaitsevat. Lisäksi isännöitsijä opastaa, miten esimerkiksi autopaikka tai saunavuoro varataan ja milloin sisäänmuuttotarkastuslomake tulee palauttaa. Isännöitsijä kertoo myös ensimmäisestä asukaskokouksesta ja miten asukastoimikunta voidaan perustaa kohteelle.

Infotilaisuuteen osallistuu TVT:ltä myös kohteen vuokravalvoja, joka kertoo asukkaille tarkemmin vuokranmaksusta. Asumisneuvoja puolestaan opastaa, millaisissa haastavissa tilanteissa he voivat auttaa asukkaita. Infotilaisuudessa kerrotaan myös tarkemmin mahdollista muuttovuoroista, jotta muuttaminen sujuu mahdollisimman vaivattomasti.

Satamaportin asukasinfo järjestettiin 4.8.2022

Satamaportin asukasinfo järjestettiin torstaina 4.8. Tilaisuuteen osallistui yli 70 tulevaa asukasta. Tilaisuudessa oli myös mahdollisuus keskustella ja esittää kysymyksiä. Satamaportin asukkaat voivat halutessan myös tilata esitysmateriaalin jälkikäteen sähköpostitse: asuntoinfo@tvt.fi.

Kiitos runsaasta osanotosta ja aktiivisesta osallistumisesta! Toivomme uusien asukkaiden viihtyvän TVT:llä ja asumisen sujuvan mahdollisimman mukavasti.