TVT Logo
Omago-yhteiskäyttöauto

TVT:n ensimmäinen yhteiskäyttöauto Satamaportin uudiskohteeseen

TVT Asunnot on hankkinut ensimmäisen yhteiskäyttöauton asukkaidensa käyttöön. Ensimmäistä autoa voivat vuokrata Satamaportin uudiskohteen asukkaat. Yhteiskäyttöön tuleva auto on täyssähköauto.

Satamaportin yhteiskäyttöauto tulee asukkaiden käyttöön alkusyksystä. Ensimmäinen yhteiskäyttöauto on kokeilu, ja siitä saatujen kokemusten perusteella arvioidaan, tullaanko yhteiskäyttöautoja hankkimaan muihin asuntokohteisiin.

Yhteiskäyttöauto on yksi kestävän liikkumisen vaihtoehdoista. Yhteiskäyttökokeilu on osa TVT:n ympäristötoimia, joilla yhtiö pyrkii kannustamaan asukkaitaan kestävän kehityksen mukaisiin asumistottumuksiin.

Yhteiskäyttöauto on lisämaksullinen palvelu

Yhteiskäyttöauto palvelee etenkin autottomien asukkaiden tarpeita. Jos omaa autoa tarvitsee harvoin, on yhteiskäyttöauto sekä taloudellisempi että ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Yhteiskäyttöautolla pääsee liikkeelle suoraan kotipihalta, ja sen voi vuokrata lyhyeksikin aikaa.

Yhteiskäyttöauto on asukkaille lisämaksullinen palvelu. Palvelun toteuttaa Omago, ja autoa vuokrataan Omagon varausapplikaation kautta. Kaikissa yhteisauton käyttöön liittyvissä kysymyksissä sekä varauksiin tai laskutuksiin liittyvissä asioissa pyydämme olemaan Omagon asiakaspalvelun joko puhelimitse p. 020 127 7799 tai sähköpostitse: asiakaspalvelu@omago.fi.