TVT Logo
Skanssin seiskan julkisivut ovat värikkäitä. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

Skanssin seiska rakentuu aikataulussa

TVT Asuntojen uudiskohde Skanssin seiska rakentuu suunnitelmien mukaan Skanssin kauppakeskuksen viereen osoitteeseen Skanssinveräjä 4. Sisätöiden lisäksi ulkoseinien rappaus ja pihatyöt ovat jo alkaneet.

Skanssin seiskan pihatyöt ovat käynnistyneet.

Rappaus ja pihatyöt valmistuvat alkusyksystä

Skanssin seiskassa on käynnissä mm. ulkoseinien rapppaus. Rappaustöiden ja piha-alueen maisemoinnin arvioidaan kestävän alkusyksyyn asti. Laajalle piha-alueelle parkkihallin ja Skanssin seiskan väliin on tulossa useampia oleskelualueita, lasten leikkipaikka ja pyöräkatos.

Skanssin aukiolle päin olevista asunnoista on näkymät vesialtaalle päin.

Monipuolisia huoneistovaihtoehtoja

Skanssin seiskaan valmistuu 92 asuntoa. Vaihtoehtoja on tarjolla 35 m2:n yksiöistä saunallisiin 104,5 m2:n neliöihin. Asunnot ovat esteettömiä, ja huoneistopohjissa on monipuolisia vaihtoehtoja. Asunnoissa on paljon avointa tilaa, sillä keittiöseinustat on liitetty oleskelutiloihin. Osassa huoneistoista on mm. mielenkiintoisia viistoja seiniä.

Asuntojen sisäpinnat ovat lähes valmiit. Lämpimän puunsävyiset lattiat tarjoavat hyvän vastapainon vaaleansävyisille seinille ja kaapistoille. Parvekkeet ovat lasitettuja, ja näkymävaihtoehtoja on kolmeen eri suuntaan: Skanssin torin vesialtaalle, piha-alueelle tai Helsingintielle päin.

Skanssin seiskan tasoissa on kahta eri värisävyvaihtoehtoa.

Skanssin seiskan arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta

Kohteen arvioidaan valmistuvan loppuvuodesta, ja asuntohaku käynnistyy elokuussa. Talon ensimmäisessä kerroksen liikehuoneistoista on lisätietoa sivulla:

Katso lisää kuvia kohteesta Instagramista: Skanssin seiska Instagramisssa