TVT Logo
Vehreä Kerttulan keskuspuisto Raisiossa.

Keskuspuiston laidalle rakenteilla 80 uutta TVT-kotia raisiolaisille

TVT Asunnoilla on Raisiossa rakenteilla kaksi asuinkerrostaloa, joihin valmistuu yhteensä 80 uutta vuokrakotia. Kumpikin kohteista sijaitsee Kerttulan keskuspuiston laitamilla.

Toinen taloista on ydinkeskustassa Tornikadulla, ja toinen Loimukadulla, kilometrin päässä keskustasta erinomaisten liikuntamahdollisuuksien vieressä.

As. oy Mansikka sijaitsee Raisiossa Tornikadulla.

47 eri kokoista asuntoa keskustaan

Keskustan palvelujen viereen, osoitteeseen Tornikatu 7, rakentuva as.oy Mansikka on edennyt rappausvaiheeseen. Seitsenkerroksiseen asuinkerrostaloon tulee 47 erikokoista (32–85 m2) vuokra-asuntoa, jotka sopivat niin opiskelijoille, lapsiperheille kuin senioreillekin. Asunnoista 12 on yksiötä, 19 kaksiota, 14 kolmiota ja 2 neliötä. Lisäksi rakennuksen katutasoon on suunniteltu kuusi liiketilaa.

Rappaustyöt käynnissä as. oy Mansikassa.

Talon takapihalle rakennetaan kulkuyhteys ylätasanteelle, josta pääsee nopeasti Kerttulan keskuspuistoon ja erinomaisille ulkoilu- ja liikuntapaikoille. Talon keskustanpuoleisista yläkerroksista on hulppeat näkymät aina Meyerin telakalle asti.

As. oy Mansikka on seitsenkerroksinen.

Talo on esteetön, sen ensimmäiseen kerrokseen tulee yhteiskäyttösauna ja pyörävarastoja. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet, joiden alaosaan tulee maitolasia. Asukkaiden käyttöön tulee 37 autopaikkaa, joista 9 katospaikkoja ja 28 avopaikkaa. Lähistöllä on paljon yleisiä parkkipaikkoja. Vuokraan sisältyy kaapeli-tv ja laajakaista. Valkoisen talon sokkeli on harmaasävyinen, ulkoseinissä on tehostevärinä tummanharmaata. Kohteen rakentaa Ojarannan rakennus Oy.

Valmistuvia asuntoja tarjotaan ensisijaisesti raisiolaisille, Raisiossa työssä käyville tai siellä opiskeleville. Kohteen arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2023, ja asuntohaku kohteeseen käynnistyy loppuvuodesta 2022.

Liikuntahallit ovat Loimukadulla sijaitsevan Raision  Sointu II: n välittömässä läheisyydessä.

Kerttulaan 33 perheasuntoa

Kerttulan keskuspuiston laitamille, kilometrin päähän Raision keskustasta osoitteeseen Loimukatu 3:een rakentuu viisikerroksinen esteetön asuinkerrostalo as.oy Raision Sointu II. Loimukatu 3:n sijainti on ideaali pariskunnille ja perheille, jotka pitävät liikunnasta ja ulkoilusta. Kattavat liikuntamahdollisuudet ovat noin 100 metrin päässä. Friisilänpuisto, metsä ja kuntorata ovat 300 metrin päässä urheilukentän takana. Päiväkoti ja peruskoulu ovat 600 metrin säteellä.

Rakenteilla oleva Raision Sointu II on viisikerroksinen asuinkerrostalo.

Viisikerrokseen taloon valmistuu 33 erikokoista (38,5–78,5 m2) vuokra-asuntoa. Pääosa asunnoista eli 23 on kaksioita ja loput 10 kolmioita. Asunnoissa on sauna, lukuun ottamatta 38,5 m2:n kaksioita.

Raision Sointu Ii sijaitsee päättyvän tien päässä.

Rakennus sijaitsee rauhallisella paikalla päättyvän tien päässä, metsän vieressä. Rakennus on vaaleasävyinen, ja siinä on lasitetut parvekkeet, joiden alaosaan tulee harmaata maitolasia. Ensimmäisen kerroksen asunnoissa on patiot. Vuokraan sisältyy kaapeli-tv ja laajakaista. Pihalla on 17 autopaikkaa ja katoksissa 10. Leikki- ja oleskelutilat ovat korttelissa yhteisiä.

Raision Sointu II:n rakentaminen on käynnissä.

Kohteen rakentaa TKU-Rakennus Oy. Valmistuvia asuntoja tarjotaan ensisijaisesti raisiolaisille, Raisiossa työssä käyville tai siellä opiskeleville. Kohteen arvioidaan valmistuvan alkuvuodesta 2023, ja asuntohaku kohteeseen käynnistyy loppuvuodesta 2022.

Katso Raision kohteista lisää kuvia Instagramista: Raision kohteet Instagramissa