TVT Logo
Skanssin seiskan uudiskohde rakenteille. Talon edessä Skanssin kahluuallas.

Skanssin seiska rakentuu hyvää vauhtia

TVT Asuntojen uudiskohde, Skanssin seiska rakentuu hyvää vauhtia kauppakeskus Skanssin viereen osoitteeseen Skanssinveräjä 4. Skanssin seiskassa kauppakeskuksen palvelut ovat vain muutaman askeleen päässä.

Skanssin seiskan tulevaa julkisivua. Edessä vaaleanpunainen kirsikkapuu.

Skanssin aukion ulkoallas ja kukkivat koristekirsikkapuut tarjoavat aukiolle päin oleviin huoneistoihin näkymät kuin etelän lomakohteissa, vain päivävarjot puuttuvat. Vastapuolen asuntojen näköalat maisemoidaan, ja asunnoista tulee näkymään viherkatto, viher- ja leikkikenttä sekä oleskelualue.

Skanssin seiska sijaitsee Skanssin aukion reunalla.

Monipuolinen asuntovalikoima

Nelikerroksinen tiiliverhoiltu Skanssin seiska on nimensä mukaisesti numero seitsemän muotoinen. Kohteeseen valmistuu 92 uutta vuokrakotia ja 8 liiketilaa katutasoon. Skanssin seiskaan tulee monipuolinen valikoima eri kokoisia esteettömiä asuntoja, 25 m2:n yksiöstä 104,5 m2:n saunalliseen neliöön.

Valoisissa asunnoissa on hyvin tilavat wc-kylpyhuoneet. Keittiökalusteet ja kaakelit ovat valkoisia. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet.

TVT:n Skanssin seiska sijaitsee aivan kauppakeskuksen vieressä.

Hyvät liikenneyhteydet

Talossa on hissit sekä sauna- ja askartelutilat asukkaiden yhteiskäyttöön. Parkkihallissa on pysäköintitilaa noin 70–80 autolle sekä runsaasti tilaa polkupyörien säilytykseen ja pyörien korjauspiste.

Helsingin moottoritie kulkee Skanssin vierestä, joten kotoa pääsee nopeasti autolla sekä Turun että Helsingin suuntaan. Bussiyhteydet Turun keskustaan ovat erittäin hyvät.

TVT:n Skanssin seiska rakenteilla.

Erinomaiset palvelut

Kohteen sijainti sopii henkilöille, jotka arvostavat hyvää palveluvalikoimaa ja erinomaisia liikenneyhteyksiä. Kauppakeskuksen kauppojen, ravintoloiden ja kahviloiden lisäksi ulkoalueen reunalla on ravintoloita, toimistotiloja ja mm. päiväkoti. Skanssin perhekeskus Monitorissa on avoin kohtaamispaikka, jossa on saatavilla mm. Kelan, kirjaston ja Fölin palvelut sekä tarjolla myös Turun ja Kaarinan seurakuntien lapsiperheille suunnattua toimintaa.

Hartela toimii TVT:n Skanssin seiska pääurakoitsijana.

Rakentamisen etenemisestä lisätietoja ennen asuntohaun alkamista

Rakentaminen etenee hyvää vauhtia. Kohteen ennakoitu valmistuminen on loppuvuodesta 2022. Seuraamme kohteen rakentumista ja kerromme lisää ennen asuntohaun alkamista.