TVT Logo
Kunnallissairaalantie 36 uusi ilme näkyy jo. Kuvassa vihreä puu ja A-talo taustalla.

Kunnallissairaalantiellä alueen uudistunut ilme näkyy jo

Kunnallissairaalantien varrelle rakentuvat TVT:n kerrostalot ovat uudistaneet alueen ilmettä. Talojen suunnittelun inspiraationa on ollut 1950-luvun henki. Ensimmäisenä valmistuva talo, Kunnallissairaalantie 36 A, on muuttovalmis kesäkuussa. B-talo valmistuu syyskuussa. C- ja D-talojen rakentuminen on hyvässä vauhdissa.

Kuvassa kaksi uutta kerrostaloa Kunnallissairaalantien varrella.

Kunnallissairaalantie 36 A- ja B-talot

Kunnallissairaalantie 36 A- ja B-talojen asunnot on jo varattu. Liki valmiin A-talon valoisat asunnot odottavat kesäkuun vaihteessa muuttavia asukkaitaan. B-talon asukkaat pääsevät muuttamaan syyskuussa.

Kunnallissairaalantie 36 A asunnon keittiö. Valkoiset yläkaapit ja vaaleanruskeat alakaapit. Keittiössä on ruskea lattia.

Tilavien asuntojen ilme on suunniteltu valoisaksi ja viihtyisäksi. Asunnoissa on valkoisten seinien lisäksi harmaita tehosteseiniä. Asunnoissa on myös erityisen tilavat, lasitetut parvekkeet.

Kunnallissairaalantie 36 A lasitettu parveke.

Kunnallissairaalantie 36 C -talo valmistuu loppuvuodesta

Kunnallissairaalantie 36 C-talon rakentuminen on hyvässä vauhdissa. Talon Kunnallissairaalantienpuoleisista asunnoista avautuu ainutlaatuiset näkymät yli pientaloalueen kohti kaupungin keskustaa. Sisäpihan asuntojen havupuunäkymissä konkretisoituu alueen Mäntymäki-nimi. C-talon asuntohaku alkaa touko-kesäkuun vaihteessa.

Kunnallissairaalantie 36 C talo rakenteilla.

Kunnallissairaalantie 36 D valmistuu ensi vuoden puolella

Kunnallissairaalantien uudiskohteiden ensimmäisen vaiheen neljäskin talo on jo rakenteilla. Kunnallissairaalantiet 36 D-talon arvioidaan valmistuvan maaliskuussa 2023. Tarkempia tietoja talon rakentumisen etenemisestä kerrotaan syksyllä 2022. Pääurakoitsijana kohteissa on Hartela Länsi-Suomi Oy.

Kaiken kaikkiaan uudistuneelle Mäntymäen alueelle on tulossa yhdeksän uutta kerrostaloa.

Kuvassa lähes valmis kerrostalo ja vieressä rakenteilla oleva kerrostalo Kunnallissairaalantiellä.
Aiheet: Mäntymäki