TVT Logo
Nainen lukee tiedotetta puhelimestaan.

Rekry: valokuvaajaharjoittelija

Onko sinulla hyvä visuaalinen silmä? Oletko etsimämme innokas valokuvaajaharjoittelija kesäksi.

Työskentelet markkinoinnin ja viestinnän tiimissämme kesän ajan. Toimistomme sijaitsee Käsityöläiskadulla, mutta pääsääntöisesti kiertelet kuvaamassa kiinteistöjämme. Sinulla on hyvä visuaalinen silmä, ymmärrät eri kanavien vaatimukset ja osaat tuottaa sisältöjä (valokuvia ja lyhyitä videoita).

Kiinteistöjen kuvaamista

Työ sopii sinulle, jos opiskelet esimerkiksi kaupallista alaa, mainontaa tai olet muuten kiinnostunut valokuvauksesta. Työtä on tarjolla kokoaikaisesti kesä- ja heinäkuussa. Valokuvauksen lisäksi sinulta onnistuu lyhyiden videoiden kuvaaminen. Saat käyttöösi järjestelmäkameran. Osaat käsitellä kuvia ja videoita oikeaan muotoon. Sinulla on hyvät tietotekniset taidot ja olet oma-aloitteinen. Tarvitset työssäsi omaa autoa, sillä kiinteistömme sijaitsevat ympäri Turun seutua.

Mukava työympäristö

Pääset tutustumaan Turun seudun suurimman kiinteistöalan organisaation arkipäivään ja kattavaan asuntokohteidemme valikoimaan. Tarjoamme hyvän perehdytyksen, suunnitelman kuvattavista kohteista ja brändiohjeistuksen. Pääset työskentelemään itsenäisesti, kuitenkin tiimin tuki taustalla. Jos yhteiskunnallisesti vaikuttava työ on sinulle tärkeää, ovat arvomme linjassa kanssasi. Tule mukaan hyvin viihtyvään joukkoomme!

Lisätietoja tehtävästä antaa markkinointisuunnittelija Janette Merisaari, puh. 040 660 6699. Tavoitat hänet ti 12.4.2022 klo 16-17 ja ke 13.4.2022 klo 12-13. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen hakulinkin kautta viimeistään 18.4.2022. Toivomme lisäksi linkkiä portfolioosi, blogiisi tai muuta vastaavaa työnäytettä kuvaustaidoistasi.