TVT Logo
Skanssin seiska on valmis ja ensimmäiset asukkaat muuttavat joulukuussa.

Skanssin seiska on valmistunut ja ensimmäiset asukkaat muuttavat joulukuussa

Onnea uusiin Skanssin seiskan koteihin! Ensimmäiset asukkaat pääsevät muuttamaan joulukuun alkupuolella.

Skanssin kauppakeskuksen viereen valmistunut nelikerroksinen tiiliverhoiltu Skanssin seiska on nimensä mukaisesti numero seitsemän muotoinen. Skanssin seiskassa on 92 erikokoista ja esteetöntä vuokrakotia.

Skanssin seiska sijaitsee kauppakeskus Skanssin palvelujen vieressä.

Helsingin moottoritie kulkee Skanssin vierestä, joten autolla pääsee sekä Turun että Helsingin suuntaan nopeasti. Bussiyhteydet Turun keskustaan ovat erittäin hyvät.

Skanssin seiskassa kauppakeskuksen palvelut, kaupat, ravintolat ja kahvilat ovat muutaman askeleen päässä. Skanssin Perhekeskus Monitorissa on mm. Kelan, kirjaston ja Fölin palvelut sekä Turun ja Kaarinan seurakuntien toimintaa lapsiperheille. Kauppakeskuksen ulkoalueen reunalla on ravintoloita, toimistotiloja ja mm. päiväkoti.

Skanssin seiskan uudet kodit valmiina.

Asukkaat toivotettiin tervetulleeksi infotilaisuudessa

Kaikki Skanssin seiskan asunnot on jo vuokrattu. Uusille asukkaille järjestettiin 23.11.2022 infotilaisuus, jossa heidät toivotettiin tervetulleeksi ja kerrottiin tärkeistä asumiseen liittyvistä asioista. Tilaisuudessa oli mahdollisuus esittää kysymyksiä sekä tutustua tuleviin naapureihin ja TVT:n yhteyshenkilöihin.

Skanssin seiskan asukkaiden parkkihalli.

Talon asukkaat voivat vuokrata parkkihallipaikkoja, ja hallissa on myös runsaasti tilaa polkupyörien säilytykseen. Asukkaiden käytössä on kaksi saunaa, pesula ja kuivaushuone. Rakennuksen katutasossa on kahdeksan liiketilaa.