TVT Logo
Työmaalla kaksi asuinkerrostaloa rakentumassa.

Rekryt: korjausrakentamisen asiantuntija ja rakennuttaja/rakennuttajavalvoja

Haluaisitko vastuullisen ja mielenkiintoisen työn rakennuttamisen parissa? TVT:llä on nyt haussa kaksi uutta rakennuttamisen ammattilaista.

Korjausrakentamisen asiantuntija

Korjausrakentamisen asiantuntijan päävastuulla on kiinteistökantamme korjaussuunnitelman laatiminen korjaustarpeen arvioinnin pohjalta. Tehtävän vaativuutta ja suuruusluokkaa kuvaa hyvin se, että noin joka kymmenes turkulainen asuu meillä. Selvität eri rakennustekniset korjaustapavaihtoehdot, mitä voidaan korjata ja vahvistaa ja mitä pitää korvata uusilla rakenteilla, sekä aikataulutat eri hankkeet. Kilpailutat ja hankit ostopalveluita sekä koordinoit omana työnä rakennutettavia töitä. Laadun ja kustannusten seuranta on luonnollinen osa pelikenttääsi. Toimit työparina tulevan rakennuttajan/rakennuttavalvojan kanssa, jonka haku on meillä nyt samaan aikaan auki. Huolehditte yhdessä, että asukkaamme viihtyvät jatkossakin turvallissa kodeissaan.

Rakennuttaja katsoo kohteen parvekkeelta työmaata.

Rakennuttaja/rakennuttajavalvoja

Rakennuttajan/rakennuttajavalvojan päätehtävä on toimia omien rakennuttamishankkeiden tilaajana ja projektipäällikkönä. Uutta resurssia haetaan ensisijaisesti korjausrakennuttamisen hankkeisiin, mutta myös uudisrakennuttamisen hankkeita voi tulla vastaan. Ostat rakennuttamis- ja valvontatyötä sekä laadit ja seuraat rahallisia, laadullisia sekä ajallisia tavoitteita. Laadit hankinta-asiakirjoja ja kilpailutat työt hankintalain puitteissa. Pidät asukkaat ja muut sidosryhmät ajan tasalla hankkeiden etenemisessä. Toimit työparina tulevan korjausrakentamisen asiantuntijan kanssa, jonka haku on meillä nyt samaan aikaan auki. Huolehditte yhdessä, että asukkaamme viihtyvät jatkossakin turvallissa kodeissaan.

Rakennuttaja työmaalla tutkimassa suunnitelmia.