TVT Logo
Eerikinhovi rakentuu Kaarinan keskustaan Laaksolankulman viereen.

Eerikinhovi rakentuu hyvää vauhtia Kaarinan keskustaan

TVT Asuntojen uudiskohde, Eerikinhovi, rakentuu hyvää vauhtia Kaarinan keskustaan. Vapaarahoitteiseen kohteeseen tulee 65 uutta vuokrakotia ja talon alle sijoittuva autohalli. Eerikinhovi täydentää korttelin uudisrakennusten kokonaisuuden. Kohde on valmis arviolta kesällä 2023.

Kaarinan keskustan palveluiden ytimessä

Eerikinhovin uudiskohde sijoittuu Kaarinan keskustaan, os. Lautakunnankatu 14. Keskustan ytimessä palvelut ovat lähellä,ja niitä on kattavasti. Lähimmät ruokakaupat näkyvät ikkunoista, ja samalla kadulla sijaitsee myös uudehko Kaarina-talo kirjastoineen ja harrastusmahdollisuuksineen. Korttelin säteellä löytyvät myös mm. apteekki, pankki sekä lounasravintoloita jne. Kaarinassa on tutkitusti hyvä asumisviihtyvyys.

Eerikinhovi täydentää korttelin viimeisenä uudisrakennuksena.

Hyvät kulkuyhteydet

Eerikinhovi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Kaarinasta pääsee nopeasti autolla niin Turun keskustaan kuin Helsingin moottoritiellekin. Kauppakeskus Skanssi on vain viiden minuutin ajomatkan päässä, ja Kaarinan keskustan lisäksi Kaarinan Krossin alueen palvelut ovat lähellä. Lähimmät bussipysäkit ovat 110-tien varrella ja Kaarinan keskustan puolella.

Kaarinan keskustassa palvelut ovat lähellä.

Kattavasti ulkoilu- ja liikuntamahdollisuuksia

Kaarinan keskusliikuntapuisto sijaitsee näköetäisyydellä asuntokohteesta. Keskusliikuntapuiston alueella on kattavasti ulkoilureittejä, ulkokuntoilulaitteita, jäähalli, jalkapallokenttiä, tennis- ja padel-kenttiä sekä frisbeegolfrata. Kaarinan keskustasta on myös lyhyt kävelymatka Kaarinan Hovirinnan rantaan,jossa on merimaisemien lisäksi runsaasti ulkoilumahdollisuuksia. Kesäisin Hovirinnan rannalla on uimarannan lisäksi rantaravintola, lasten iso ulkoleikkipuisto ja ulkokuntoilulaitteita. Kaarinan uimahalli on kävelyetäisyyden päässä asuntokohteesta.

Kohde valmistuu arviolta kesällä 2023.

Monipuolinen asuntovalikoima

Kohteeseen valmistuu 65 uutta vuokrakotia. Eerikinhoviin tulee monipuolinen valikoima eri kokoisia esteettömiä asuntoja, 28 m2:n yksiöstä 83,5 m2:n saunalliseen neliöön. Asunnoissa on lasitetut parvekkeet sisäpihan puolelle tai ranskalaiset parvekkeet kadun puolelle.

Asukkaiden parkkihallissa on pysäköintitilaa yhteensä 61 autolle, ja sisäpihalla on myös muutamia asukaspaikkoja. Talon kellarikerroksen yhteistiloissa on tilaa polkupyörien säilytykseen.

Kohteen arvioidaan valmistuvan vuoden 2023 kesällä, ja asuntohaku kohteeseen alkaa arviolta keväällä 2023. Asuntopohjat, vuokrat ja muut asuntokohtaiset tiedot julkaistaan, kun asuntohaku alkaa ennen kohteen valmistumista. Huom. tiedot alustavia, muutokset mahdollisia.