TVT Logo
Raision keskuspuiston maisemia.

Raision keskuspuiston laidalle rakentuvat TVT:n uudiskohteet etenevät hyvin

Asuntokohteet valmistuvat keväällä 2023. Kohteiden ennakkomarkkinointi on käynnissä, ja asuntohaku alkaa 26.10.2022, jolloin asuntojen vuokrat, pohjakuvat ja muut tarkemmat asuntokohtaiset tiedot julkaistaan.

Uusia vuokrakoteja Raisioon

TVT Asunnoilla on rakenteilla Raisioon kaksi vapaarahoitteista uudiskohdetta, joissa on yhteensä 80 uutta kotia. Molemmat kohteet sijaitsevat Raision keskuspuiston laidalla, toinen keskustan ytimessä ja toinen Kerttulan puolella. Uudiskohteisiin ovat etusijalla raisiolaiset, Raisiossa työskentelevät tai opiskelevat. Esteettömät hissitalot ovat savuttomia, ja lemmikitkin ovat tervetulleita.

Tornikadun kahdeksankerroksinen uudiskohde.

Raision keskustaan kahdeksankerroksinen uudisrakennus

Raision keskustassa, Tornikadun varrella, sijaitsee komea kahdeksankerroksinen uudiskohde. Kohteen katutasoon on suunnitteilla pieniä liiketiloja sekä yhteistiloja asukkaille. Esteettömmän hissitalon ylemmistä asuinkerroksista on näkymät aina telakalle saakka.

Kohteen sijainti sopii hyvin niille, jotka arvostavat Raision keskustan palvelujen ja kulkuyhteyksien läheisyyttä sekä keskuspuiston ulkoilumahdollisuuksia. Kohteen takaa nousevatkin portaat keskuspuiston kauniisiin maisemiin, ja mm. ikäihmisten ulkokuntokeidas on aivan kohteen lähellä.

Asuntojen pintamateriaalit ovat vaaleita ja raikkaita. Materiaalivalinnoissa on kiinnitetty erityistä huomiota käytännöllisyyteen ja helppohoitoisuuteen. Asuntojen lasitetut parvekkeet tuovat lisää tilan tuntua ja valoisuutta asuntoihin.

Tutustu tarkemmin kohteeseen: Tornikadun uudiskohde

Loimukadun uudiskohteesta on maisemat Raision keskuspuistoon.

Raision Kerttulaan Loimukadun päähän valmistuva kohde

Raision Kerttulaan, päättyvän kadun päähän ja metsän reunalle, valmistuu uusia vuokrakoteja. Valkoisen kerrostalon arkkitehtuuri on eleettömän tyylikäs mustine yksityiskohtineen ja lasitettuine parvekkeineen. TVT:n talo on viimeinen Loimukadun varrelle valmistuvista uudiskohteista ja täydentää kadun uudisrakennusten kokonaisuuden.

Kohteen sijainti on optimaalinen esimerkiksi lapsiperheille tai liikuntamahdollisuuksien läheisyydestä nauttiville. Lähellä ovat myös koulu ja päiväkoti. Pysäköinti- ja autokatospaikkoja on hyvin tarjolla, myös sähköautoille on huomioitu varaukset. Talo on esteetön hissitalo, joten esimerkiksi lastenrattaiden kanssa kulkeminen on vaivatonta.

Asuntojen pintamateriaaleihin ja yksityiskohtiin on panostettu. Valoisiin asuntoihin tulee mm. pehmeän vaaleansävyiset lattiat. Suurimmassa osassa asuntoja on oma sauna, ja saunan jälkeen voi halutessaan vilvoitella lasitetulla parvekkeella keskuspuiston maisemia ihaillen.

Tutustu tarkemmin kohteeseen: Loimukadun uudiskohde

Katso lisää kuvia kohteista Instagramista.