TVT Logo
TVT Asuntojen toimitusjohtaja Teppo Forss

TVT Asunnot mukana kansainvälisessä Building Communities -sarjassa

TVT Asunnot on mukana kansainvälisessä Housing Europe -organisaation Building Communities -videosarjassa. Siinä esitellään edistyksellistä sosiaalista ja kohtuuhintaista asumista eri puolilta Eurooppaa. Sarjassa kerrotaan erilaisia asukastarinoita ja haastetaan yleisiä käsityksiä sosiaalisesta asumisesta ja asumisen laadusta.

TVT Asuntojen videossa ympäristöarvot keskiössä – niin asumisessa kuin rakentamisessakin

TVT Asuntojen videossa tutustutaan tapaamme tarjota kohtuuhintaista ja hyvälaatuista asumista tavalla, joka on tasapainossa ympäristön kanssa. Kerromme videossa, miten asukkaiden aktiivisuus auttaa tässä onnistumisessa. TVT Asunnoilla on menossa mm. viher-, jäte- ja vesikuurit eli kannustetaan asukkaita kestävän kehityksen mukaiseen elämiseen. TVT Asuntojen toimitusjohtaja Teppo Forss kertookin videossa: ”Nykyään yhä enemmän ympäristöarvot nousevat meidän tehtäväksi”.

Videossa tutustutaan myös Kirsikka ja Kide -rakennushankkeeseen, jossa TVT Asunnot toteuttaa vertailevaa puu- ja betonikerrostalon rakentamista. Näiden kohteiden osalta seurataan rakentamisen aikaista hiilijalan- ja kädenjälkeä, sekä tutkitaan asumistyytyväisyyttä ja asumisen aikaisten päästöjen vähentämistä. Tavoitteena on oppia rakentamaan uusia koteja mahdollisimman vähillä hiilidioksidipäästöillä ja luoda puitteet ilmastoystävälliseen elämään.

Building Communities -sarja on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä BBC StoryWorks Commercial Productionsin kanssa. Suomesta sarjaan osallistuu TVT Asuntojen lisäksi A-Kruunu Oy.

TVT Asuntojen video YouTubessa