TVT Logo

Avaimet sinulle sopivana aikana

Voit hakea avaimet uuteen kotiisi avainten noutoautomaatista arkisin klo 7 – 20.

TVT Asuntojen palvelutoimistossa on automaatti, josta voi hakea uusien vuokrasopimusten avaimet. Automaatti nopeuttaa avainten hakua, sillä nouto ei vaadi enää asiointia palvelutiskillä. Automaatti tuo sinulle joustoa muuttoon, sillä voit hakea avaimia maanantaista perjantaihin aamusta iltaan sinulle sopivana aikana.

Pyydämme huomioimaan, että automaatissa on rajallinen määrä lokeroja. Voimme joutua ruuhka-aikoina rajaamaan avaimien noutoaikaa tavanomaisesta.

Ohjeet tekstiviestillä

Automaatin lokero avataan noutokoodilla. Lähetämme noutokoodin tekstiviestillä viimeistään vuokrasopimuksen alkamispäivänä. Viestissä on ohjeet, miten avaat ulko-oven toimiston palveluaikojen ulkopuolella.

Lähetämme noutokoodin vuokrasopimuksen allekirjoittaneelle henkilölle. Jos et voi noutaa avaimia itse, voit antaa noutokoodin henkilölle, joka hakee avaimet puolestasi.

Palautukset postiluukkuun

Automaatti ei aiheuta muutoksia avainten palautukseen.

Palauta päättyvän vuokrasopimuksen avaimet palvelutoimiston postiluukkuun. Luukku on ulko-oven vieressä. Sulje avaimet kirjekuoreen ja merkitse kuoreen asunnon osoite.

Älä palauta avaimia, sopimuspapereita tai mitään muitakaan asiakirjoja avainten noutoautomaatin lokeroon. Palautus virheelliseen paikkaan voi viivästyttää asiasi käsittelyä.

Löydät avainten noutoautomaatin palvelutoimiston tuulikaapista.
Aiheet: Asiakaspalvelu