TVT Logo

Tule mukaan Viherkuurille

Viherkuurilla parannamme pihojen viihtyisyyttä ja edistämme kestävää kehitystä.

Kutsumme sinut yhdessä asukastoimikuntien ja muiden asukkaidemme kanssa Viherkuurille. Viherkuurilla kiinnitämme huomiota erityisesti piha-alueiden viherhoitotöihin. Näin edistämme kestävää kehitystä Turun seudulla ja kasvatamme kiinnostusta lähiympäristöön. Samalla lisäämme pihojen viihtyisyyttä ja yhteisöllisyyttä.

Mitä sinä haluaisit kotitalosi pihaan?

Toteutamme Viherkuurilla erilaisia ympäristöä parantavia vihertöitä. Karsimme haitallisia vieraslajeja ja toteutamme uusia istutuksia.

Asukastoimikunnat voivat suunnitella ja toteuttaa itselleen mieluisia uudistuksia pihoille. Asukastoimikunta voi hankkia kukkia, pensaita, hyönteishotelleja tai vaikka linnunpönttöjä. Hankinnoista tulee sopia isännöitsijän kanssa

Jaa parhaat pihakuvat

Toivomme, että olet aktiivisesti mukana Viherkuurilla ja myös jaat kokemuksiasi. Ota oman kotitalosi pihalta tai lähiympäristöstä kuva, joka näyttää luonnon kauneimpia tai kiinnostavimpia puolia. Voit kuvata myös oman kotitalosi vihertöitä ja muita viihtyisyyttä lisääviä toimia.

Osallistua lataamalla kuvasi kampanjasivuille www.tvt.fi/viherkuuri tai Instagramiin tunnisteella #tvtviherkuuri. Arvomme palkintoja kuvia jakaneiden kesken.

Aiheet: Viherkuuri