TVT Logo

Askel koronasta kohti normaalioloja

Koronatartuntojen ilmaantuvuus on laskussa, mutta Turku on edelleen koronaviruksen leviämisvaiheessa ja koronavarotoimien noudattaminen on tärkeää. TVT Asunnot on 28.4.2021 päivittänyt ohjeet, joilla pyritään ehkäisemään viruksen leviämistä.

Vikailmoitukset ja remontit

Palaamme vikailmoitusten käsittelyssä normaaliin ja alamme tehdä huoneistojen sisällä myös kiireettömiä korjauksia. Jos olet kotona huolto- tai korjaustyön aikana, vältä samoissa tiloissa oleskelua huoltoa tai korjausta tekevän kanssa.

Olemme aina yhteydessä sinuun ennen käyntiä huoneistossa. Jos olet tehnyt vikailmoituksen, vastaathan tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun.

Siirrämme huoneistokäyntiä tuonnemmaksi, jos käyntiin voi liittyä altistumisvaara. Jos sinä tai perheenjäsenesi sairastaa koronaa, on karanteenissa tai kuuluu riskiryhmään, ota yhteyttä työn suorittajaan.

Vaihdamme ilmanvaihtokoneiden suodattimia touko- ja kesäkuun aikana.

Saunavuorot

Henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä normaalisti. Lenkkisaunoja ei lämmitetä.

Kerhotilat

Kerhotilat ja niihin rinnastettavat kuntoilu- ja muut harrastetilat pysyvät suljettuina.

Muut yleiset tilat

Huomioi muut asukkaat ja noudata turvavälejä, kun liikut kotitalosi yleisissä tiloissa.

Asukastoiminta

Kokoontumisissa on otettava huomioon voimassa olevat ohjeet. Turussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löydät kootusti osoitteesta www.turku.fi/koronasuositukset.

Asukastoimikuntien tapahtumat eivät ole toistaiseksi sallittuja. Asukastoimikunta voi sopia isännöitsijän kanssa talkoolavan tilaamisesta pihalle, vaikka yhteisiä talkoita ei pidetä.

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostilla ja verkkosivujemme kautta. Voit tarvittaessa pyytää henkilökohtaista palveluneuvontaa osoitteessa www.tvt.fi/ajanvaraus.

Aiheet: Korona