TVT Logo

Sulkutilan vaikutukset asumiseen

Kolmen viikon sulkutila koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi alkaa 8.3.2021. Sulkutila aiheuttaa muutoksia myös talokohteissamme.

Vikailmoitus ja remontit

Teemme huoneistoissa vain akuutit korjaukset. Vältä samoissa tiloissa oleskelua huoltoa tai korjausta tekevän kanssa.

Olemme aina yhteydessä sinuun ennen käyntiä huoneistossa. Jos olet tehnyt vikailmoituksen, vastaathan tuntemattomasta numerosta tulevaan puheluun.

Emme toistaiseksi vaihda huoneistokohtaisten ilmanvaihtokoneiden suodattimia.

Saunavuorot

Henkilökohtaiset saunavuorot ovat käytössä normaalisti. Lenkkisaunoja ei lämmitetä.

Kerhotilat

Asuntokohteiden kerhotilat ja niihin rinnastettavat kuntoilu- ja muut harrastetilat pysyvät suljettuina.

Muut yleiset tilat

Huolehdi hygieniasta erityisellä huolellisuudella, kun liikut kotitalosi yleisissä tiloissa. Oleskelu yleisissä tiloissa ei ole sallittua. Huomioi muut asukkaat ja noudata turvavälejä.

Asukastoiminta

Kokoontumisissa on otettava huomioon voimassa olevat ohjeet. Asukastoimikuntien tapahtumat eivät ole toistaiseksi sallittuja.

Asiakaspalvelu

Palvelemme sinua ensisijaisesti puhelimitse, sähköpostilla ja verkkosivujemme kautta. Voit tarvittaessa varata ajan henkilökohtaiseen palveluneuvontaan osoitteesta www.tvt.fi/ajanvaraus.

Suhtaudumme koronaviruksen leviämiseen vakavasti. Pyrimme näillä toimilla ehkäisemään viruksen leviämistä. Kiitos ymmärtäväisyydestä!

Suhtaudumme koronaviruksen leviämiseen vakavasti. Pyrimme näillä toimilla ehkäisemään viruksen leviämistä. Kiitos ymmärtäväisyydestä!

Turussa voimassa olevat suositukset ja rajoitukset löydät kootusti täältä: www.turku.fi/koronasuositukset.