TVT Logo
Ansiomerkki.

TVT Asunnot palkitsi pitkäaikaisia työntekijöitään

TVT Asuntojen työntekijöistä 37 prosenttia on työskennellyt yli 10 vuoden ajan yhtiön palveluksessa, jotkut jopa yli 25 vuotta. Poislähdön syynä on pääasiassa vain eläköityminen.

TVT Asunnot Oy palkitsi pitkäaikaisia työntekijöitään perjantaina 17.12. järjestetyssä tilaisuudessa. Yli 20 vuotta TVT Asunnoilla työskennelleet palkittiin Keskuskauppakamarin myöntämillä hopeisilla ansiomerkeillä ja yli 10 vuotta työskennelleet pronssisilla ansiomerkeillä. Kaikki palkitut saivat myös kunniakirjat ja lahjakortit.

– Ansiomerkki on kiitos pitkäaikaisesta työstä. Yrityksen tuloksen tekevät työntekijät, niin myös meillä TVT:llä. Työllemme antaa erityisen merkityksen se, että voimme kokea työmme vaikutukset muihin ihmisiin. Työmme vaikuttaa monella tavoin toisten ihmisten elämään, korosti TVT Asuntojen toimitusjohtaja Teppo Forss puheessaan. Forss kehotti palkittuja olemaan ylpeitä siitä, että voivat olla esimerkkinä muille.

TVT:n henkilökuntaa palkitsemistilaisuudessa.

Työnantaja on pitänyt hyvää huolta

Kaikkien palkittujen puolesta kiitossanat lausui 28 vuotta yhtiön palveluksessa työskennellyt kiinteistösihteeri Virpi Kyrki.
– Hyvällä porukalla on tähän asti töitä tehty ja toivottavasti näin on jatkossakin. Työnantaja on pitänyt meistä hyvää huolta, ja siksi meitä palkittuja on paljon, Kyrki totesi.

Keskuskauppakamarin myöntämiä tunnustuksia jaettiin TVT Asunnoilla ensimmäistä kertaa. Jatkossa tunnustuksia jaetaan vuosittain. TVT Asunnoilla työskentelee 62 henkilöä. Yhtiö on perustettu vuonna 1994.