TVT Logo
Kuvassa TVT:llä pitkään asuneita asukkaita

TVT Asunnot huomioi pitkäaikaisia asukkaitaan

TVT Asunnot ilahduttaa pitkään samassa kodissa asuneita asukkaitaan tervehdyskäynnillä ja pienellä muistamisella. Tervehdyskäynti on hyvä tilaisuus kuulla asukkaiden kuulumisia ja toiveita.

Isännöitsijä Taru Koski piipahti tervehdyskäynnillä Nadine ja Juha Niemelän kodissa Mäntymäessä. 15 vuotta samassa TVT:n asunnossa asunut pariskunta on hyvin tyytyväinen kotiinsa.

– Asioista on pidetty huolta ja jos on ollut tarvetta, on korjattu. Kylpyhuoneremonttikin sujui hyvin ja nopeasti, Niemelät kehuvat.

Kiitosta saa myös inhimillinen vuokra, jossa on mahdollisuus maksuttomaan laajakaistayhteyteen.

– Talo on rauhallinen ja pihasta pidetään huolta. Asukastoimikunta toimii ja ylläpitää naapurisuhteita. On ollut kesäjuhlia, joissa on ollut elävää musiikkia ja pikkujouluja, he kertovat.

Niemelät arvostavat myös asunnon sijaintia, viheralueita ja palvelujen saavutettavuutta. – Bussit kulkevat ja palvelut ovat lähellä. Ja missä muussa kaupungissa pääsee puistoon viidessä minuutissa, he tuumivat.

Ainoa naapuristoa koskeva toive on se, että taloissa asuisi nykyistä enemmän lapsiperheitä, niin että väkeä olisi taaperoista eläkeläisiin.

Noin 200 tervehdyskäyntiä vuodessa

TVT:llä on paljon pitkäaikaisia asukkaita. Vuosittain muistetaan noin 200:aa yli 15 vuotta samassa asunnossa asunutta asukasta. Kodeissa on tehty asukkaiden toivomia korjaustöitä ja esimerkiksi kodinkoneiden vaihtoja.

TVT Asunnot huomioi asukkaita, jotka ovat huolehtineet omista vuokralaisen velvollisuuksistaan. Pitkään asuneita asukkaita on muistettu vuodesta 2015 saakka. Jo tuolloin yhtiöllä oli yli 500 asuntoa, joissa oli ollut samat asukkaat yli 20 vuotta. Asukkaiden viihtyminen pitkään kertoo vuokrien kohtuullisuudesta ja asuntojen ja asuinalueiden viihtyvyydestä. TVT:n vahvuutena on myös mahdollisuus tarjota erilaisia asuntoja eri elämäntilanteisiin.