TVT Logo
Pryssinpiha rakentuu

Pryssinpihan rakentaminen etenee

TVT Asuntojen uudiskohde, Pryssinpiha, rakentuu Länsikeskuksen läheisyyteen Ruohonpään alueelle. Kerrostalot valmistuvat keväällä. Asuntohaku Pryssinpihalle käynnistyi marraskuun alkupuolella.

Pryssinpihan kolmessa kerrostalossa on 66 valoisaa ja tilavaa vuokrakotia. Taloissa on 31 yksiötä, kahdeksan kaksiota, 18 kolmiota ja yhdeksän neliötä. Kaksioita, kolmioita ja neliöitä on sekä saunallisina että ilman saunaa. Pryssinpihan talot ovat kolmikerroksisia ja niissä on hissit. Taloissa on punatiiliset ulkoseinät ja parvekkeissa tyylikkäät mustat metallikaiteet. Ympärillä on viihtyisät piha-alueet.

Pryssinpihan talojen välissä ajotie

Asunnoissa on harmaat vinyylilattiat ja vaaleasävyiset seinät. Keittiön yläkaapit ovat valkoiset ja alakaapit tyylikkään beiget. Vetimet ovat rosterinsävyiset. Asunnoissa on ovipuhelimet.

Pryssinpihan asunnot ovat todella valoisia

Asuntokohteessa on runsaasti parkkipaikkoja autoille ja kaksi sähköautojen latauspaikkaa. Polkupyörille on rakennettu erilliset katokset piha-alueelle, ja pyörävarastot ovat talojen alakerrassa. Kohteessa on erillinen irtaimistovarastorakennus, yhteinen talosauna ja kaksi pyykkitupaa asukkaiden yhteiskäyttöön.

Pryssinpiha sisäpihan parvekkeet

Bussipysäkille on matkaa alle 100 metriä. Länsikeskuksessa on erittäin hyvät kulkuyhteydet ja runsaasti palveluita. Länsikeskuksen alue kasvaa vauhdikkaasti, kun alueelle rakennetaan paljon uusia kiinteistöjä.

Lisätietoja Pryssinpihan asuntokohteesta: Pryssinpiha