TVT Logo
Kuva kerrostalosta perusparannustöiden ollessa kesken. Kuvassa keskellä oranssi kaivinkone.

Heinikonkatu 11:n perusparannus etenee hyvää vauhtia

TVT Asunnot tekee mittavan perusparannuksen Pansio-Pernossa, Heinikonkatu 11:n asuntokohteessa. Perusparannetut huoneistot sopivat monenlaiseen elämäntilanteeseen, niin lapsiperheille kuin iäkkäimmillekin. Perusparannus valmistuu keväällä 2022.

Heinikonkatu 11 perusparannuksen yhteydessä lisätään parvekelasitukset

Rauhallinen sijainti

Heinikonkatu 11 sijaitsee rauhallisella paikalla korttelin perällä, metsään päättyvällä tontilla. Kolmikerroksisen talon ulkonäkö uudistuu täysin perusparannuksessa. Taloon tulee vaaleat ulkoseinät ja tilavat lasitetut parvekkeet. Pihanpuoleisia sisäänkäyntejä komistavat taloon lisätyt hissit, jotka mahdollistavat lähes esteettömän asumisen. Tilavilta parvekkeilta on näkymät etelän suuntaan mäntymetsään ja pientaloalueelle.

Heinikonkatu 11 asuntojen pintamateriaalit uusitaan

Talotekniikka ja kaikki pinnat uusitaan

Perusparannuksessa talon huoneistojako on uusittu kokonaan. Talossa on 32 huoneistoa. Pääosa on kolmioita, niiden lisäksi on muutama kaksio. Asuntojen pinnat remontoidaan täysin uutta vastaaviksi. Lattiat tulevat olemaan tammisävyiset ja seinät vaaleat. Keittiöihin tulee vaaleat kaapistot, joissa on betonimaiset tasot. Kylpyhuoneet on myös täysin uudistettu, lattiat ovat vaaleanharmaata ja seinät valkoista laattaa. Huoneistoissa on runsaasti säilytystilaa ja hyvin tilavat makuuhuoneet.

Heinikonkatu 11 maisemaa parvekkeelta

Monipuolisia yhteiskäyttötiloja

Talosauna sijaitsee alakerrassa. Saunan lauteet ovat lämpökäsiteltyä haapaa. Saunaan pääsee myös pyörätuolilla, ja saunan vieressä on inva-wc. Lisäksi talossa on pyykkitupa asukkaiden yhteiskäyttöön.

Asuntokohteessa on katoksellisia parkkipaikkoja autoille. Polkupyörille on pyörätelineet piha-alueella ja sisäpyörävarasto talon alakerrassa. Asuntokohtaiset varastotilat ovat talon alakerrassa. Etupihan edessä on lasten leikkipaikka ja oleskelualueita asukkaille.

Pansio-Pernon alueella on hyvät ulkoilumahdollisuudet. Lähistöllä on mm. ruokakauppoja, päiväkoti ja muita palveluja.

Kohteen korjaustyöt ovat kesken ja perusparannus valmistuu keväällä 2022. Asuntojen vuokraus alkaa marraskuussa. Linkki kohde-esittelyyn.