TVT Logo

Palvelemme taas normaalisti

TVT Asunnot on seurannut tarkasti koronatilanteen kehittymistä. Palvelemme taas normaalisti, huomioiden tarpeen mukaan muuttuvat viranomaismääräykset. Haluamme kiittää asukkaitamme ymmärtäväisyydestä poikkeusolosuhteissa.

TVT asukastoimisto

Asukastoimistomme on valmistunut remontista ja palvelemme asiakkaitamme entistä viihtyisimmissä tiloissa (os. Käsityöläiskatu 3, 20100 Turku). Asukastoimistomme on auki ma 10-17 ja ti-pe 10-16 (ks. poikkeusaukioloajat nettisivuiltamme). Jotta asiointi olisi mahdollisimman sujuvaa, hyödynnä palveluneuvonnan ajanvaraus nettisivuillamme.

Vikailmoitukset ja remontit

Vikailmoituksien käsittelyssä palataan normaaliin. Kiireettömissä huolloissa on ollut viivästyksiä, koska huoneistoissa ei voimassa olleiden rajoitusten vuoksi ole voitu käydä. Rajoitusten purun jälkeen huoltoja ja korjauksia on tehty tiiviisti palveluntuottajien ja tavarantoimittajien resurssien mukaan. Korjauksien suhteen palataan siis koronaa edeltävälle tasolle. Vikailmoituksen voi tehdä nettisivujemme tai asukassivustomme kautta.

Asukastoiminta, saunavuorot ja yhteistilat

Asukastoimikunnat voivat taas järjestää asukastapahtumia, kuten talkoita, huomioiden THL:n mahdolliset suositukset. Myös saunavuorot jatkuvat normaalin käytännön mukaisesti. Kerhotilat ja muut yhteistilat avataan asukkaiden käyttöön aiempaan tapaan.

TVT:llä seurataan koronatilanteen kehittymistä tarkasti ja noudatetaan THL:n kulloinkin voimassa olevia ohjeistuksia, esimerkiksi maskien käyttöön, käsihygieniaan ja turvaväleihin liittyen. Tilanteen muuttuessa tiedotamme asiasta lisää.

Aiheet: Korona